x
Instagram
Følg os på de sociale medier
  /  Brands

Nordisk Design


Nordisk design brands

Hos Design Indretning har vi et udvalg af Danske brands, med et nordisk design, hvis produkter er designet i Danmark. Det Nordiske design har mange af sine rødder i den rå natur, hvilket tydeligt udtrykkes gennem kombinationerne af designs, farver og materialer som benyttes under produktionen.

Tjørnbo

Danske Tjørnbo ligger i byen Stevnstrup som er en forstad til Randers. Tjørnbo blev grundlagt tilbage i 1962, og har lige siden dengang udviklet og designet deres produkter i Danmark. Tjørnbos produkter består primært af møbler til soveværelset i form af sengerammer, sengeborde og kommoder.

Produkterne er delt op i serier, og inden for serierne kan det meste lade sig gøre, og du kan derfor sammensætte sin sengeramme, eller dit sengebord, inden for seriens rammer, så de passer til nettop dit soveværelse.

Produkterne fra Tjørnbo produceres i massivtræ, som gør at hvert produkt er helt unik når det kommer til farve, knaster og revner i træet. Da der er tale om brug af et levende materiale, kan farven på produkerne ændre sig en smule igennem årene.

Bodahl

Bodahl ligger i Holstebro, og har siden 2010 designet møbler med et industrielt look, der arbejdes meget med massivtræ, når det kommer til de store spiseborde. Bodahl producere primært møbler til dagligstuen og spisestuen, og deres sortiment indeholder blandt andet, spiseborde, stole, barborde, reoler/hylder, samt meget mere.

Louise Smærup

Louise Smærup levere det fineste interiør til hjemmet i form af puder, vaser, og service. Louise Smærups designs er minimalistiske men med kant, som kan vække lidt liv til hjemmet.